Категорії
Новини

Навіщо потрібний і де взяти домен

Реєстрація домену – необхідність для кожного, хто планує відкрити власний сайт будь-якої спрямованості.

Реєстрація домену – необхідність для кожного, хто планує відкрити власний сайт будь-якої спрямованості. Є можливість вибрати відповідний варіант із доступних, замовити перенесення домену або попрацювати з доменним брокером. Звертайтеся безпосередньо до фахівців компанії Ukrnames.com для замовлення або безкоштовної консультації.

Загальна інформація

Домен, або доменне ім’я, – це унікальна адреса, завдяки якій сайт відкриватиметься в інтернеті. Переважно він складається з набору цифр та літер, де позначення після точки – це доменна зона, а те, що до неї – домен другого рівня. Для покупки імені для сайту необхідно вигадати домен другого рівня. У компанії Ukrnames.com є можливість отримати недороге ім’я або пропозицію преміум-класу на розсуд клієнта.

При виборі доменної зони є кілька варіантів. Виділяють три основні різновиди:

  1. Національна зона. Вона виділяється для конкретної країни, регіону чи локального сегменту ринку. Для української аудиторії – це .ua та деякі інші варіанти. Бажано вибирати кириличний домен, щоб клієнтам легше було запам’ятовувати.
  2. Міжнародна зона. Це відмінний вибір для сайту або проекту, який працює міжнародно та розрахований на широку аудиторію. Оптимальний варіант – міжнародна зона .com, яка дозволяє задіятися як комерційної, так інших цілей.
  3. Тематична зона. Її суть у тому, щоб точно та конкретно позначити сферу діяльності. Домен у зоні .company вказує на належність до конкретної бізнес-сфери, а .shop – інтернет-магазин.

Вартість домену визначається доменною зоною, де відбувається реєстрація домену. Зареєструвати його абсолютно безкоштовно не вдасться, але є різні варіанти суми оплати. Ціна також багато в чому залежить від курсу долара та євро, особливо якщо домен має преміальне чи міжнародне значення.

Що робити далі

Після реєстрації домену потрібно вибрати потрібний хостинг. Він обов’язково має бути надійним.

Для коректної роботи в інтернеті будь-якого сайту у пріоритеті домен та хостинг. Розберемо докладніше. Домен є онлайн-адресою сайту. Хостинг же – це спеціальний простір, де він ніби «мешкає». У компанії Ukrnames.com ви можете знайти відповідні тарифи хостингу під поставлені завдання та проекти. Консультанти готові допомогти визначитися з відповідним тарифним планом.

Звертайтесь до компанії Ukrnames.com, щоб отримати професійну консультацію від грамотних спеціалістів. А також надаються супутні послуги високого рівня в залежності від потреб та завдань конкретного клієнта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи